Ние сме просто, извинявам се, със свалени гащи“. Това коментира

...
Ние сме просто, извинявам се, със свалени гащи“. Това коментира
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ние сме просто, извинявам се, със свалени гащи

" Ние сме просто, оправдавам се, със свалени гащи “. Това разяснява съпредседателят на “Демократична България “ Христо Иванов в събота във връзка дебата у нас за ролята на страната ни във войната в Украйна.

“Абсолютно несериозно е да се приказва, че даването на оръжие и муниции на Украйна ни прави част от войната, тъй като България към този момент е част от нея. Ние сме част от тази война, тъй като сме директно и директно заинтригувана страна. Ние граничим с тази война. Въпросът е да се защитим. Нашата най-хубава отбрана е в Украйна и в бързо прекосяване на режим " адекватност на нашите служби ", сподели Иванов в събота пред Дарик радио, визирайки тезата на президента Румен Радев.

Той заяви, че " Демократична България " ще упорства за еърполисинг, за бързо и масирано превъоръжаване и избавяне от руските изтребители МиГ 29.

“Защото отново се готвим да дадем 300 млн. лева на Путин, това не ни ли прави част от войната? Да даваме бронежилетки и каски на Украйна ни прави част от войната, а да даваме кинти на Путин, това не ни прави част от войната, по този начин ли? ", разяснява Иванов.

Нашият политически и боен естаблишмънт би трябвало да се съгласи към една решителна рационализация на българската войска с оръжия от НАТО и това би трябвало да се случи доста бързо ", сподели той.

Той съобщи, че “Демократична България” ще продължава да убеждава всички политически сили и обществото, че от насъщ първокачествен интерес е украинската страна да устои на експанзията.

" Нашият интерес е интернационалната система да се контролира от някакви правила, това е решаващата борба. Нашият интерес е Украйна да надделее, по тази причина би трябвало да сме подготвени да помогнем по всевъзможен метод, който можем ", добави той.

" Ако Украйна не устои, в случай че съветската експанзия се трансформира в дългогодишен факт, това ще е като спора в Босна, само че на десета степен. Това е част от задачите на Путин. Ако се случи, ще е колосален проблем за България ", разяснява той.

От това дали Украйна ще успее да удържи в тази война, фундаментално ще се трансформират изискванията за националната ни сигурност, съгласно Христо Иванов. Защото Путин се пробва да наложи правото на мощния, а страната ни в такава обстановка постоянно ще бъде от страната на слабия, показва той.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР