Ние сме получили много над 200 милиона долара.България пропусна много

...
Ние сме получили много над 200 милиона долара.България пропусна много
Коментари Харесай

Шаламанов по Дарик: България пропусна много възможности да се отърве от старата техника

" Ние сме получили доста над 200 милиона $.България пропусна доста благоприятни условия да се отърве от остарялата техника ". Това разяснява в " Кой приказва " по Дарик радиоВелизар Шаламанов,военен специалист.

" България е поканила Зеленски, уповавам се той да може да отдели време в напрегнатия си график, " сподели Велизар Шаламанов. " Ние би трябвало да продължим да се учим от Украйна. Многопосочни са позитивните сигнали, изключително за бъдещето. Ще подействаме на пропагандата и дезинформацията единствено като сме обединени. "

В духа на солидарността и поддръжката, Велизар Шаламанов показва увереността си, че президентите Зеленски и Радев ще се срещнат. " Абсолютно поддържам участието на Украйна в НАТО. Това е невероятна опция за Радев и Украйна ще победи. България е с вас, " добавя той.

Изразявайки страдание за пропуснатите благоприятни условия, Велизар Шаламанов показа: " Ние сме получили доста над 200 милиона $.България пропусна доста благоприятни условия да се отърве от остарялата техника. "

Напомняйки за смисъла на единодушието и обединяването, Велизар Шаламанов показва: " България изостава от другите балкански страни,ставаме уязвими за агитация и дезинформация. "

На въпроса дали има дейности, коитозаконадателната и изпълнителната власт могат да одобряват, Велизар Шаламанов отговори: " Има 3 неща, които доста бързо би трябвало да бъдат осъществени. Първо -приемане на управническа стратегия. Второ - назначение на човек, който може да осъществя осведомително предимство. И трето, сключване на документа, който ще приключи разделянето измежду народа. "

Относно сигурността в Черно море, Велизар Шаламанов приканва за усилване на защитата. " Не би трябвало да бъдем сюрпризирани от Русия. Разполагането на многофункционални сили и усилването на наличието на съюзнициса нужни за противопоставяне на всевъзможни закани. Също по този начин, би трябвало да се ускори и разузнаването. "

Признавайки значимостта на срещата, Велизар Шаламанов показва своето очакване и вяра, че такава среща ще се състои.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР