Ние сме обединеното ляво, което няма при никакви условия да

...
Ние сме обединеното ляво, което няма при никакви условия да
Коментари Харесай

Манолова: БСП се е превърнала в заложник на партийната кариера на Корнелия Нинова

Ние сме обединеното ляво, което няма при никакви условия да е в колаборация с ГЕРБ, Движение за права и свободи и в никакъв случай няма да е във война с президента Радев. Това съобщи водача на „ Изправи се, България “ Мая Манолова.

``БСП се е трансформирала в пленник на партийната кариера на Корнелия Нинова. България има потребност от левица, при която клиентилизмът и властническите способи на партийно ръководство да останат в предишното. Левица, която няма да води братоубийствена война против президента. Това е самоунищожителна война, в която редовите социалисти не вземат участие, води я управлението ", добави Манолова.

``Ново ляво обединяване ще има. Ще имаме общи листи на идните избори. За идващите локални ще се влеем в обединен ляв политически индивид. Лявото обединяване, в него ще се включат интелектуалци, чакам и доста социалисти, които не са съгласни с линията, която организира Нинова и шлейфа към нея. Също и тези почтени хора вляво, които желаят същинска и мощна левица, която да пази работещите хора и уязвимите в България ", безапелационна беше тя.

``Само за 5 години партията под управлението на Нинова загуби 700 000 гласа и се трансформира в елементарно заобиколим фактор, който се употребява като патерица и от статуквото ", посочи още Манолова.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР