„Ние ще сме опозиция в следващото Народно събрание. ГЕРБ е

...
„Ние ще сме опозиция в следващото Народно събрание. ГЕРБ е
Коментари Харесай

Тома Биков: ГЕРБ няма някакъв драматичен срив

„ Ние ще сме съпротива в идващото Народно заседание. ГЕРБ е устойчива партия, нямаме някакъв трагичен срив. Очевидно това е съществена политическа мощ “. Това сподели Тома Биков от ГЕРБ.

Според него с изключение на мръсната акция, която се е водила от страна на Бойко Рашков, аргументи може да се търсят и в машинното гласоподаване.

„ Има доста хора които не са излезли да гласоподават изключително възрастните хора, за които това е предизвикателство “, добави той.

Предстоят значими решения, само че ние поддръжка няма да дадем, в случай че не бъде потърсена обществено от нас, сподели още Биков.

Според него има преформатиране на левицата.

Преформатиране имаме. Българска социалистическа партия не е съществена политическа мощ. Има нова демократична левица, която се „ продуцира “ от господин Радев на мястото на Българска социалистическа партия и Демократична България. Очакваме поддръжка на балотажа от всички. При победа на Радев рискуваме да имаме една президентска институция, която е концентрирала свръх власт, тъй като Политическа партия е групировка, „ продуцирана “ от Радев, разяснява още Биков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР