Ние от Воля сме единствената партия, която с гордо вдигнати

...
Ние от Воля сме единствената партия, която с гордо вдигнати
Коментари Харесай

Дебат: Воля срещу Изправи се! Мутри вън!

Ние от „ Воля ” сме единствената партия, която с гордо вдигнати глави излиза от Народното събрание – като хора, които не са забъркани в корупция и шуробаджанашки схеми. Това съобщи пред Нова телевизия водачът на листата на обединението сред " Воля " и НФСБ в 16 регион на Пловдив-град Елена Пешева. Тя е уверена, че при по-голяма поддръжка от хората за 45-тия парламент, " Воля " ще може да извърши програмата си.
На въпрос по отношение на ограниченията против ковид, Валентина Василева-Филаделфевс от " Изправи се! Мутри вън! " е уверена, че царува цялостен безпорядък. Мерките, които ги има, не се съблюдават, тъй като се пази рейтинг, добави тя. Елена Пешева се съгласи и съобщи, че е трябвало да се направи повече като подготовка, само че сподели и, че е изрично срещу цялостно затваряне. " Смятам, че при ясно избрани правила и ограничения бизнесът (молове и заведения) може да продължи да работи ", сподели Пешева и посочи, че в случай че стопанската система закъса, ще е по-страшно. За нея информацията, да вземем за пример за имунизациите, не би трябвало да бъде толкоз политизирана.
 От през днешния ден стартира подписването на договорите с гласоподавателите, което Марешки даде обещание От през днешния ден стартира подписването на договорите с гласоподавателите, което Марешки даде обещание
Нови бензиностанции и отстъпки за гориво. Това дава обещание водачът на " Воля " Веселин Марешки, чиято групировка се явява на вота на 4 април в...
Решенията би трябвало да се вземат от Националния действен щаб (НОЩ), а политиците да се подчиняват, сподели Пешева. При повишаването на случаите, аз бих затворила, само че би трябвало паралелно да вървят икономическите ограничения, уточни Василева-Филаделфевс.
Няма избавление без всеобща имунизация. Ако би трябвало, персонална среща с производителите, в случай че би трябвало, да се договаря с по-висока цена. Не може да строим най-скъпите автомагистрали, а да получаваме най-евтините ваксини, сподели Василева-Филаделфевс. Пешева пък насочи взор към производители, които още не са утвърдени от Европейски Съюз.
Икономически ограничения
Още преди година предложихме да се направи Икономически щаб. Много от ограниченията не доближиха до хората и не бяха съответни, съобщи Пешева, визирайки мярката 60 на 40. Предложихме да стане 80 на 20 или 100 на 0, съгласно това кой бизнес какъв брой е обиден, добави тя.
 Мотивът на Димитър Пенев да се стреми към Народното събрание - поради физическото образование Мотивът на Димитър Пенев да се стреми към Народното събрание - поради физическото образование
Доста години минаваха, и политика, и спорт съм следил – взех решение да вземам участие, тъй като виждах и усещах, че младежта изостава по отно...
Василева-Филаделфевс сподели какво мисли обединението, на която тя е член – стесняване на корупцията, съответно Национална агенция за приходите да не е бухалка, а дълготрайният проект бил внезапен стопански растеж. За Национална агенция за приходите Пешева уточни, че „ Воля ” и НФСБ желаят по-активна форма на данъчните – те да приготвят документите на нуждаещи се.
Не се размина и с взаимни офанзиви - Пешева подсети коя е Мая Манолова, по какъв начин беше зам.-председател на Народното събрание по времето на Орешарски и стана омбудсман с поддръжката на ГЕРБ, а Василева-Филаделфевс упрекна " Воля ", че крепила настоящето ръководство по време на най-бурните митинги предходната година.
За дебата покана имаше и към партията на Слави Трифонов, само че неин представител не се появи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР