Независимо колко време минава, има неща, които просто не се

...
Независимо колко време минава, има неща, които просто не се
Коментари Харесай

23 г. след премиерата на "Титаник": Какво се случва със звездите от филма днес?

Независимо какъв брой време минава, има неща, които просто не се трансформират. Като да вземем за пример, че историята на Титаник и филмовата акомодация от 1997 година е един от най-великите филми, предиздвикали милиони хора по целия свят да плачат пред екраните. Филмът е толкоз добър, че се гледа и през днешния ден, 23 години по-късно.

Е, някои неща се трансформират. Като да вземем за пример актьорите, които участваха във кино лентата. Как се трансформираха те, по какъв начин наподобяват през днешния ден и какво се случва с тях?

Виж още: Защо стандартите за хубост през днешния ден са такива, каквито са? История на смяната!

Леонардо ди Каприо

Той изигра ролята на Джак и макар че беше в основната роля и се оправи ослепително с нея, не взе Оскар през 1997 година Отличието пристигна доста по-късно и за друга роля. Последният филм, в който се снима и който стана шлагер, е лентата на Тарантино, " Имало едно време в Холивуд ". Там играе един до друг с Брад Пит - още една легенда от 90-те години. Въпреки триумфите си в професионален проект, в персонален нещата не вървят по този начин сполучливо за ди Каприо. В момента той има връзка с аржентинския модел Камила Мороне. 

Виж още: Лукс за милиони в дома на Демет Йоздемир! Карантината във вилата на актрисата - същинска фантазия

Кейт Уинслет

Подобно на ди Каприо, и Кейт Уинслет не взима Оскар за присъединяване си в Титаник и ролята ѝ на Роуз. Взима влиятелната статуетка 11 години по-късно. Към момента е женена и има три деца. Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо са другари до ден сегашен. През 2017 година двамата работиха дружно по акция за битка с климатичните промени. 

Виж още: По стъпките на своя звезден баща: Ромео Бекъм и неговата красива половинка

Били Зейн

Актьорът изигра неприятния в Титаник - Кал Хокли. След Титаник артистът се снима в още филми и сериали. Освен това е художник и постоянно провежда изложения. В персонален проект той е благоприятен за модела Кандис Нийл, като двамата имат две деца. 

Франсис Фишър

Тя изигра ролята на Рут. Интересен факт е, че Франсис Фишър е имала 6-годишна връзка с Клинт Истууд. Двамата имат щерка, Франческа, като майка и щерка вземат участие в епизод на популарния сериал Fargo.

Кати Бейтс

Тя изигра една от най-обичаните функции във кино лентата, на Маргарет Браун. В множеството си функции тя играе все позитивни функции, като единственото изключение евентуално е ролята ѝ в American Horror Story. Днес тя е на 71 година Преборила е сполучливо рак на гърдата и рак на яйчниците. Занимава се с щедрост и приказва намерено за това, през което е минала.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР