Независимо дали вие си се разделила с него, или той

...
Независимо дали вие си се разделила с него, или той
Коментари Харесай

Помисли за тези 10 неща преди да му пишеш

Независимо дали вие си се разделила с него, или той с теб, сбогуването с индивида, за който сте сигурни, че е бил сродната ви душа, боли пъклен доста. И въпреки да ни се желае да мислим, че това в никакъв случай няма да ни се случи, " този, който изпуснах " е съществена сюжетна линия в сантиментални комедии, любовни песни и реклами на дъвки без захар.

Така че не се притеснявай - не си единственият човек, който се пробва да разбере по какъв начин да си върне някогашния.

Но преди да започнете да пускате разгулен есемеси на някогашния си или да му изпратите всички дарове, за които можете да се сетите, би трябвало да свършите малко вътрешна работа, с цел да разберете за какво нещата не са се получили преди всичко.

Неща като невярност, изменничество или липса на доверие са много положителни аргументи да оставиш някогашния си в предишното, без значение какъв брой красив/забавен/добър в леглото е той.

Също по този начин е значимо да запомниш, че има милиони невероятни хора, тъй че не е нужно да приемате, че към този момент си срещнала своята половинка.

Но! Ако просто не можеш да се отърсиш от чувството, че някогашният ти в действителност е твоята сродна душа, е добре да преминеш през развой на размисъл .

Прочети препоръките ни деликатно и най-малко два пъти, преди да му пишеш или да му се обадиш:
 Преди да му пишеш: намерения за тези неща  Преди да му пишеш: намерения за тези неща  Преди да му пишеш: намерения за тези неща  Преди да му пишеш: намерения за тези неща
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР