Nexo във връзка с ПП. Това коментира в кулоарите на

...
Nexo във връзка с ПП. Това коментира в кулоарите на
Коментари Харесай

Проверка за финансиране на ПП от лица сдвързани с Nexo лица иска Тома Биков

Nexo по отношение на Политическа партия. Това разяснява в коридорите на Народното събрание националният представител от ГЕРБ Тома Биков .

По думите му с фирмата с свързани някогашният народен представител Александър Ракшиев и актуалният депутат Настимир Ананиев. Биков желае отговор и за връзките с " Нафтогаз ". Добре е да се ревизира има ли финансиране на Политическа партия от лица, свързани с Nexo, съгласно депутата. Това елементарно се проверявало. Дотук единствено задаваме въпроси, разяснява Биков.

Проверяваме дали лица, свързани с криптоплатформата Nexo, са финансирали акцията на Политическа партия , съобщи по-рано днес Биков пред Нова телевизия, във връзка със в офисите на компанията за интернационална търговия с криптовалута.

Във връзка с опцията за сформиране на държавно управление и възможната поддръжка от страна на ГЕРБ за кабинет с мандат на Демократична България той разяснява: " Със сигурност " Демократична България " има максимален късмет да предложи някаква реалистична структура за ръководство при по този начин създалата се обстановка. Нашата поддръжка обаче не зависи единствено от желанието ни. Трябва да забележим какво е предлагането на Демократична България. Защото този, който е взел мандата, търси поддръжка за себе си. "

Според биков са ясни, само че въпросът е да се подходи към конкретиката. " Не споделям, че Демократична България би трябвало да ни моли за поддръжка или да прави някакви по-специални жестове. Ясни са задачите. И в предходните два мандата бяха сходни. Трябва да забележим конкретиката, защото се разисква техническо държавно управление, което е нереално. Ясно е, че за нас е недопустимо Политическа партия да вземат участие в този кабинет - освен двамата им водачи. Ние сме скептични като цяло към тази групировка. Това, което желаеме, е България да излезе от политическата рецесия ", съобщи депутатът от ГЕРБ. По думите му сформирането на кабинет е стъпка към излизането от политическата рецесия, само че не и от политическата рецесия, като той уточни за образец последното постоянно държавно управление. " Това да направиш кабинет, единствено по себе си, не ти взема решение проблемите ", съобщи Биков.
 Хампарцумян: Крипто не е банка, не е и валута
Хампарцумян: Крипто не е банка, не е и валута

Не е задоволителна регулацията на пазара за криптовалута съгласно Павел Георгиев и Димитър Ганчев

Той сподели още, че първо би трябвало да се види къде отива третият мандат и по-късно да се приказва. " Тази квазиреволюционна сила, която бушуваше през последните две години, явно е изчерпана и към този момент няма капацитет. Тя беше осъществена и нейните резултати са ясни. Виждат се и те са неприятни. Ние имаме самочувствието и готовността да участваме в същински диалог за реализиране на огромна промяна освен в прокуратурата, само че и на цялата правосъдна система. Няма да подкрепим некомпетентни законопроекти, без значение какви лозунги стоят зад тях. Трябва да се направи сериозна правосъдна промяна, а не след две години отново да я поправяме ", посочи Тома Биков.

Запитан дали е възможно да има приближаване сред партиите и мини преход, той уточни, че е въпрос на време това да се реализира.

" Не желаеме гаранции против гонене - нито за нас, нито за нашите съперници от Политическа партия, за които има задоволително данни, че са взели участие в корупционни схеми. Включително абсурдът с Nexo, който ще придобие съществени мащаби и в който виждаме имена на някогашни и сегашни депутати от Политическа партия. Ако това се бе случило с депутати от ГЕРБ, в този момент щеше да бъде доста централна тематика ", акцентира Биков.

" Имаме подозрения, че Nexo и свързани с нея лица са финансирали акцията на Политическа партия. Не споделям, че това е по този начин, сега го ревизираме ", изясни той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР