Невиждан късмет очаква няколко зодии през октомври според популярния руски

...
Невиждан късмет очаква няколко зодии през октомври според популярния руски
Коментари Харесай

Павел Глоба: Драматични промени и невиждан късмет се задават...

Невиждан шанс чака няколко зодии през октомври съгласно известния съветски астролог Павел Глоба. По думите му, този месец ще донесе обилни и трагични позитивни промени в живота им. Щастието ще им се усмихне както във финансовата, по този начин и във всяка друга сфера, която има нещо общо с материалното.

Астрологът споделя още, че най-трудните въпроси ще могат да бъдат решени с лекост на 4, 8, 11, 12, 17, 21 и 29 октомври.

Но на 2, 5, 6, 9, 14, 20, 23 и 28 октомври би трябвало да избягвате взимането на значими решения. Това важи най-много за въпроси, свързани със здравето и за огромни финансови интервенции.

Овен

Представителите на този зодиакален знак ще бъдат едни от най-големите късметлии през октомври. Те ще би трябвало да се заемат с нещата, които по някаква причина са решили да отсрочат.

Глоба поучава Овените да наблегнат на самоусъвършенстването и да стартират да учат. Това ще им помогне да изградят солидна основа за бъдещето и да съумеят във финансовите каузи.

Телец

Най-успешен октомври ще бъде за хората, родени под знака на Телец. Астрологът ги поучава да се насладят изцяло на този интервал. Късметът ще ги съпътства във всичко.

Независимо от това, Телците не би трябвало да надценяват мощните си страни. Възможно е вследствие на непростим риск или изтощеност да изгубят благоразположението на този месец.

Везни

Везните ще могат да подобрят финансовото си положение посредством работа на ненапълно работно време и спомагателни задания. Затова не би трябвало да пропущат опцията и страхотните оферти, написа jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР