Невероятен интерес предизвика кастингът на конкурса Мистър Пловдив 2018. Повече

...
Невероятен интерес предизвика кастингът на конкурса Мистър Пловдив 2018. Повече
Коментари Харесай

Здравеняци и фини момчета влизат в спор за Мистър Пловдив

Невероятен интерес провокира кастингът на състезанието Мистър Пловдив 2018. Повече от 50 млади и красиви мъже смъкнаха облекла и задръжки, с цел да завоюват специалистите от комисията по избора на финалисти. В последна сметка ценителите на мъжката красота от журито се стопираха на 11 младежи, които ще си оспорват наградата на 1 декември. Сред мераклиите за популярност имаше всевъзможни хора - фитнес инструктори, танцьори, студенти, крупие в казино и няколко безработни.

Специална фотосесия на момчетата снима фотографът Пейо Пеев. За лице на състезанието беше определена скандалната Кристин Каменова, която се превъплъти в ролята на Мерлин Монро, понесена на ръце от мускулестите мачовци.

Мистър Пловдив е естествено продължение на най-успешния конкурс за мъже в България - Мистър София. Целта е да се показват млади, амбициозни и добре изглеждащи момчета, които не се тормозят да защитят достойнството на своя град и да го показват почтено на фешън корици, ревюта и риалити излъчвания. Цяло съзвездие миски ще дойдат в Пловдив за състезанието, с цел да изберат най-красивия пловдивчанин на 1 декември от 22 часа в пловдивски клуб. Специален посетител на събитието ще е риалити звездата и Мистър София Ричард Величков, а водещи ще са топ моделът Катрин Вачева и латино артистът Начо Паскалев. Хореографията е поверена на Марина Стаменова.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР