Невена Тенева, която уби преди две години новороденото си момиченце

...
Невена Тенева, която уби преди две години новороденото си момиченце
Коментари Харесай

Майка убила бебето си: Няма да оцелея в затвора, осъзнавам грешката си



Невена Тенева, която умъртви преди две години новороденото си момиченце съжалява за постъпката си и умолява за втори късмет.

"Бял ден не съм видяла откогато осъзнах грешката си. Няма да оцелея в пандиза. Искам да ми дадете втори късмет да се грижа за децата си и да работя ".

С този апел се обърна към хасковските окръжни съдии Невена Тенева от димитровградското село Сталево, написа "България през днешния ден ".

35-годишната жена опита да умилостиви магистратите, като се надява да анулират 2-годишната й присъда. Невена бе приета за отговорна, че е умъртвила новороденото си дете през януари 2016 година.

Според отбраната присъдата на димитровградския съд е несъответстваща, а съгласно прокуратурата – жалбата против решението е неоснователна.

На правосъдното съвещание през вчерашния ден бе изслушан психолог, който работи с майката и нейните деца. Според експерта прочувствената връзка сред майката и нейните деца е скъсана и чак след известно време подсъдимата ще може да се грижи за тях. Към момента челядта й е в приемно семейство в село Ябълково.

"Невена има огромно потребност от поддръжка, с цел да се усеща пълноценна. Децата са добре признато в новото си семейство, само че си проличава, че липсва бащата, който те в никакъв случай не са имали ", счита психологът.

Адвокатът на Невена Тенева съобщи, че тя в никакъв случай не е възнамерявала убийството и не е съзнавала какво прави. През цялото време майката палач плачеше.

Очаква се съдът да разгласи присъдата до месец.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР