Нетаняху ще подложи на тест с полиграф членове на правителството.

...
Нетаняху ще подложи на тест с полиграф членове на правителството.
Коментари Харесай

Нетаняху ще проверява с полиграф членове на правителството

Нетаняху ще подложи на тест с полиграф членове на държавното управление. Министър-председателят на Израел ще инструктира членовете на Общата работа за сигурност (Шин Бет) да подложат на тест с полиграф членове на държавното управление. Целта е да се предотврати приключване на информация. Това оповестява държавната телевизионна и радиокомпания Kan, представена от „ Фокус “. Израелската радиокомпания се базира на законопроект, който се създава в кабинета на премиера.

Според медията Шин Бет към момента не се е съгласил да включва чиновници в сходни действия. Отбелязва се обаче, че силите за сигурност не са съгласни с формулировката, употребена в текста, само че са съгласни с премиера, че би трябвало да се вземат ограничения за отбягване на приключване на информация от държавното управление.

Според новия законопроект всички членове на кабинета на министрите, юрисконсулти и ръководители на системи за сигурност, които ще участват на съвещанията, ще би трябвало да преминат тестване с полиграф. Самият Нетаняху ще бъде освободен от инспекция заради съществуването на пейсмейкър.

От кабинета на премиера на еврейската страна към момента не са коментирали информацията на Kan.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР