Нестор Ел Маестро подчерта, че ЦСКА не е изиграл най-добрият

...
Нестор Ел Маестро подчерта, че ЦСКА не е изиграл най-добрият
Коментари Харесай

Ел Маестро: Това не беше добър мач за нас, искаме да спечелим всичко след паузата

Нестор Ел Маестро акцентира, че ЦСКА не е изиграл най-хубавият си мач при равенството против Левски. Треньорът призна, че първата част отборът му не се е справил добре, само че през второто се е видяла реакция от „ алените “.

„ Мога да кажа, че сме разочаровани, тъй като бяхме в по-добра форма преди мача и генерално считам, че сме по-добрият тим. Искахме да спечелим за нашите почитатели, несъмнено. Когато си пред противника в таблицата и когато изоставаш в мача, можем да преживеем този мач, защото би трябвало това да се случи “, стартира Ел Маестро.

„ Типично е по време на дерби да има толкоз страсти в срещата. Инициативата се сменя непрекъснато от двата тима. Мисля, че трябваше да изиграем първата част много по-добре. Имахме диалог на полувремето, който беше доста явен. Реакцията през второто полувреме беше чудесна. Може да съжаляваме, че имахме по-чистите шансове посредством Естрада и Назон, когато двамата не се схванаха и не отбелязахме “, продължи сърбинът с британски паспорт.

„ Не беше най-хубавият наш мач, само че в този момент ще починем няколко дни и ще продължим усилената работа, колкото и при последната отмора. В идната фаза на шампионата желаеме да спечелим всичките си мачове “, акцентира наставникът на ЦСКА.

„ Уелтън е прелестен състезател и в никакъв случай не можеш да го спреш напълно, опитахме да дублираме зоната му. Понякога се получаваше, от време на време – не. Те също имаха проблеми с нашите офанзивни играчи, това е футболът “.

„ Днес не беше нужно да има доста мотивация, защото приказваме за дерби. Трябваше да покажем повече убеденост с топката, трябваше да се откриват повече играчи. Второто полувреме беше по-добро за нас. По време на паузата ще вършим това, което правихме и предната такава “, приключи Ел Маестро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР