Несигурността около договорите на играчите се увеличава със спирането на

...
Несигурността около договорите на играчите се увеличава със спирането на
Коментари Харесай

Агентът на Алексей Швед: Три топ клуба са заинтересовани към него, има интерес и от НБА

Несигурността към договорите на играчите се усилва със прекъсването на сезона в Евролигата, само че има възможност звездата на Химки Алексей Швед да стане свободен сътрудник поради изтичащия си контракт това лято. Агентът му Обрад Фимич организира диалог с " Известия " за идната стъпка на клиента си.

" Това беше най-хубавият сезон в кариерата му. Ще продължим договарянията с Химки след окончателното решение на Евролигата. ", показа Фимич.

Alexey Shved comfortable at @Khimkibasket, but set for an eventful free agency #EuroLeague #NBA

| Eurohoops https://t.co/Zyu4M1OGoq
— Eurohoops (@Eurohoopsnet) April 9, 2020 Швед осъществя приблизително по 21.4 точки в Евролигата и по 22.4 във ВТБ Лигата.

" Три топ клуба от Евролигата са показали интерес. Предложението на Химки остава приоритет. Той се усеща доста комфортно и се трансформира в любим на почитателите ", добави сътрудникът.

Швед може и да се завърне в НБА. Той прекара общо 3 години зад океана в интервала 2012-2015 година, изигравайки 182 мача със междинни индикатори 7.4 точки, 2.0 битки и 2.5 асистенции.

" Всяка година има интерес от НБА. Не изключвам той да се причисли към тим от НБА, в случай че сезонът в Евролигата бъде анулиран и този в НБА бъде обновен ", добави още Фимич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР