Нещо става с Папи Ханс. Гаджето му взе да разпродава

...
Нещо става с Папи Ханс. Гаджето му взе да разпродава
Коментари Харесай

Нещо става с Папи Ханс. Гаджето му продава всичко

Нещо става с Папи Ханс. Гаджето му взе да разпродава всичко. Явно двойката има потребност от пари.

Актрисата Сара Драгулева продава бялото ауди на Папи Ханс за 99 бона. Това разгласи самата тя в обществените мрежи. Колата е снимана в клипа на една от песните на половинката й. Красавицата употребява известността си в Инстаграм и качи публикация на колата си, която желае да продаде.
-->
„ Така, както е тръгнало, продава се и звездата от този клип “, написа Драгулева под фотографията на автомобила. Луксозното возило е центърът на клипа на песента „ Мистър Перфектен “, осъществяване на обичания й Папи Ханс.

Освен колата си Сара пусна още една публикация. Красавицата качи фотоси на остарелия си телефон и написа, че го продава. Блондинката съумя да откри покупател на айфона си за негативно време и побърза да се похвали, че към този момент е продаден. Причината за това ново занятие на Драгулева не става ясна. Почитателите й допускат, че тя ще си вземе нова кола, която може би още веднъж ще взе участие в някой нов клип, написа " Телеграф ".

Припомняме, че Папи Ханс анулира премиерата на новата си ария поради обстановката с насилието. След присъединяване в нощен клуб, където той изпя неиздаденото парче и получи големи възторженостти, Константин разгласи, че този четвъртък тракът публично излиза.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР