Неприличен жест вместо разяснение за изравнителна сметка получила клиентка от

...
Неприличен жест вместо разяснение за изравнителна сметка получила клиентка от
Коментари Харесай

Клиентка получи неприличен жест вместо разяснение за изравнителна сметка за парно

Неприличен жест вместо обяснение за изравнителна сметка получила клиентка от топлинния си счетоводител. Жената твърди, че с нищо не е предизвикала мъжа зад гишето. Искала единствено отговор на въпросите си. По думите й щяло да се стигне и до физическо посягане, в случай че сътрудниците на мъжа не се били намесили.



„ Айде, у лево ”, споделя счетоводителят и демонстрира междинен пръст на клиентката Мария Филева.

Тъй като, съгласно изравнителната й сметка, дамата дължала близо 400 лв. за гарсониера, в която цяла зима никой не е живял, решила да подаде тъжба. Застанала на отреденото за това гише.

„ Попитах: „ Имате ли формуляр или би трябвало да напиша тъжба в свободен текст? ”. Отговорът беше: „ Правете, каквото желаете ". Зададох въпроса наново и отговорът още веднъж беше същият ”, споделя Филева и добавя, че тази обстановка се повтаря общо четири пъти.

По думите на Мария, мъжът на гишето първо покачва звук, а по-късно стартира да изрича и обиди. Тогава различен чиновник се намесва и кани Мария в стаята си, с цел да обсъдят казуса.

След което се чу репликата: „ Аз в този момент ще ти покажа на тебе! " и вратата се отвори с тропот, с ритник, разхвърчаха се тресчици от бравата и в един миг скочиха всички чиновници от прилежащи стаи, с цел да успокояват въпросния чиновник. Ако не го бяха спрели неговите сътрудници, можеше да се стигне и до физическо посягане, споделя клиентката.

На излизане от стаята, Мария съумява да снима и неприличния жест, с който служителят я изпраща.

Искрено скърбя за случилото се! Реакцията на нашия чиновник е безусловно неприемлива. Всеки, който е клиент някъде, би трябвало да желае пояснение и това пояснение би трябвало да му се даде, разяснява шефът на компанията за топлинно счетоводство Красимир Христов. Той не е станал очевидец на случилото се, нито пък е известен за него от чиновниците си. Разбира два дни по-късно от обява в интернет. Служителят на гишето бил дълготраен техен кадър, с който в никакъв случай не са имали проблеми.

Какви ограничения ще бъдат подхванати против мъжа, от компанията ще решат откакто съветват служителя си с психолог и откакто още веднъж беседват и с него и с останалите си сътрудници, защото охранителни камери в помещението няма. Междувременно, поради проявената против нея експанзия, Мария подава тъжба в полицията. Обмисля и да се откаже от услугите на „ Топлофикация ”.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР