Непрекъснато от тази трибуна се поощрява лъжата. Това заяви лидерът

...
Непрекъснато от тази трибуна се поощрява лъжата. Това заяви лидерът
Коментари Харесай

Скандал тресе МС! Мустафа Карадайъ скочи на мъжа на Лена: Спрете! Това за вас нормално ли е?

Непрекъснато от тази естрада се насърчава лъжата. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в процедура към председателстващия съвещанието на Народното събрание Мирослав Иванов.

Повод бе наложено наказване „ забележка ” на зам.-председателя на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид поради имитация към депутата от „ Продължаваме промяната ” Настимар Ананиев.

Карадайъ изиска председателстващият да бъде осъден, тъй като „ разрешава на Ананиев да лъже най-нагло и необмислено от парламентарната естрада ”.

Вчерашните стенограми са факт, има и видеозапис, къде и с какво господин Хамид излъга от тази естрада? Той уточни, че Ананиев лъже. От тази позиция правя възражение против държанието на председателстващия, сподели Карадайъ.

Моля вчерашните стенограми и видеозаписи да ги осигурите и да се подготвите до сряда. Да сте ги прегледали и да се мотивирате къде господин Хамид и с какво е сбъркал тук от тази естрада, с цел да му бъде наложено наказване, настоя Карадайъ.

Призовавам ви да не толерирате лъжата от тази естрада, безапелационен бе Карадайъ.

Човек получава наказване, когато разобличава лъжата и то за неща, които са факт и ги има в стенограмите и видеозаписите. Това, в случай че за вас е обикновено, за мен не е. Моля, да си мотивирате наложената забележка, изиска още Карадайъ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР