Неотдавнашните показаха, че настоящата система за бежанци и мигранти в

...
Неотдавнашните показаха, че настоящата система за бежанци и мигранти в
Коментари Харесай

ООН: Механизмите на ЕС за мигрантите не работят

Неотдавнашните демонстрираха, че актуалната система за бежанци и мигранти в Европейския съюз е неработеща и постоянно има опустошителни последствия за хората, считат от Организация на обединените нации.
Агенцията на Организация на обединените нации за бежанците (ВКБООН) и Международната организация по миграция (МОМ) излязоха със взаимно изказване, призоваващо за „ в действителност общ и кардинален метод “ на европейските политики в региона на миграцията и търсещите леговище.
 Европейски Съюз ускорява натиска да се одобряват мигранти и бежанци против пари Европейски Съюз ускорява натиска да се одобряват мигранти и бежанци против пари
Европейският съюз (ЕС) готви нови, наложителни ограничения за ръководство на миграцията, които ще слагат на тестване единството на Блока к...
, неплатежоспособен и постоянно носи има опустошителни последствия за хората ", споделиха от Организация на обединените нации, представени от Анадолска организация.
COVID-19 също мощно повлия на политиките и практиките и нездравословното му социално-икономическо влияние засегна всички, обявиха от ВКБООН и МОМ.
Апелът е огласен преди днешното показване на новия пакт на Европейската комисия за миграцията и търсещите леговище.
„ Пактът дава опция на Европа да покаже, че може да отстоява главното право на леговище, като страните си сътрудничат по прагматично за идентифициране на нуждаещите се от интернационална протекция и шерване на отговорността за тях “, сподели Филипо Гранди, висш комисар на Организация на обединените нации за бежанците.
 Полицията мести мигрантите в нов лагер на Лесбос Полицията мести мигрантите в нов лагер на Лесбос
Полицията на гръцкия остров Лесбос в четвъртък стартира интервенция за настаняване на хиляди бездомни мигранти на ново място, откакто лаг...
От двете организации обявиха, че се надяват, че пактът ще даде нов старт за превъзмогване на " ad hoc методът ” при решение на бъдещи мигрантски рецесии в Европа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР