Неотдавна бременната в осмия месец Сузанита се обясни в любов

...
Неотдавна бременната в осмия месец Сузанита се обясни в любов
Коментари Харесай

Сузанита успя да пребори наркотиците и започна нов живот

Неотдавна бременната в осмия месец Сузанита се изясни в обич на първенеца по гребане Марк Славов, без специфичен мотив. 

В Инстаграм тя показа щастието с обичания си, с който скоро ще посрещнат на бял свят сина си. 19-годишната изпълнителка не пропусна да означи, че дължи доста на Марк, тъй като е пристигнал в „ най-хаотичния миг от живота й “, създавайки ред по „ най-хаотичния метод “.

Изглежда двойката в действителност се радват на ново начало след дългия интервал, в който Сузанита се бореше с наркотичната си взаимозависимост. Отначало почнала с трева, само че около множеството неприятни моменти, които имала, протегнала ръка и към по-тежки вещества. 

В тези моменти слагала „ розовите очила “ и всичко й изглеждало съвършено. Макар да мислела, че преоткрива себе си, в реалност се губела от ден на ден и повече с всяка последваща доза. Не крие, че огромна част от хонорарите й отивали за опиати. Останалите средства дарявала, включвайки се най-вече в благотворителни акции за деца.

В един миг се стопила до съдбовните 36 кг. След диалог с майка си, Сузанита си дала сметка, че потъва и почнала да търси клиника и лекари, на които да може да се довери. В клиниката останала в продължение на месец, след което през две седмици посещавала дневен център. Известно време приемала мощни успокоителни и антидепресанти.

Преминала през деветте кръга на пъкъла – халюцинации, паник офанзиви, нервни рецесии и какво ли още не
  Когато излязла от клиниката си дала сметка, че е чиста, само че  не и самостоятелна и поради това траяла битката си с желанието да продължи използването им.
Любовта й към Марк й дава голямата мощ и мотивация, от която се нуждае. Тя неведнъж е споделяла, че любовта учи на доста неща.

Покрай него се научила да се извинява и да споделя „ Моля “ и „ Благодаря! “. Дал й огромното си сърце, чистата си душа и неповторима сила, съчетани с топли ръце и доста обятия. Знае, че каквото и да се случва, той е постоянно там, а това постоянно ги кара да се борят, тъй като към този момент не са двама, а трима. 

Обединявайки душите си, основали най-чистата, почтената и красива душа на света – такава с ръчички и краченца, която доста скоро ще види бял свят. Убедена е, че е направила верният избор и Марк ще бъде най-хубавия татко. За себе си споделя, че ще даде цялата си обич на своите момчета, тъй като те го заслужават.
Източник: Уикенд



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР