Неочаквано в. Дейли телеграф се отказа от твърдението си, че

...
Неочаквано в. Дейли телеграф се отказа от твърдението си, че
Коментари Харесай

”Дейли телеграф” ще търси други пътища, за да обжалва рекордното обезщетение на Джефри Ръш

Неочаквано в. ”Дейли телеграф ” се отхвърли от изказванието си, че съдията, присъдил на артиста Джефри Ръш рекордно обезщетение на стойност 2,9 млн. $, е показал преднамереност. Шефовете на вестника не са се отказали да търсят преразглеждане на делото на други учредения, заяви ”Дневник ”.
Днес компанията-собственик на " Дейли телеграф " " Нешънуайд нюз " трябваше да апелира решението на федералния арбитър Майкъл Уингни, че притежаваният от Рупърт Мърдок вестник е оклеветил артиста с изказвания, че той се е държал непочтено със своя колежка при работата им по постановката " Крал Лир " през 2015 година в Сидни.

В делото бе отсъдено Ръш да получи 2,9 млн. $, което включва 1,97 млн. $ за пропуснати минали и бъдещи изгоди. Обезщетението бе несъмнено като най-голямото, давано на една-единствена персона в досегашната правосъдна история на Австралия.

" Дейли телеграф " имаше желание да апелира решението на съдията с презумпцията, че е бил преднамерен. По-късно юристът на вестника Том Блекбърн разгласи, че изданието се отхвърля от желае си, защото " при дадените условия " не вижда учредения за преднамереност, както и че вестникът ще търси преразглеждане на делото по други канали.

Адвокатът дефинира решението за обезщетение на стойност 2,9 млн. $ за " неизмеримо и неуместно ", основано върху " неразбираеми заключения от неточни доказателства ".

Той добави, че по време на тридневното дело артистът нито един път не е декларирал: " Не мога да работя поради тези публикации ". " Страхът може да е отговорът, който не е удобен за ищеца ", разяснява юристът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР