Необичайно лошото време за месец юни във Великобритания не е

...
Необичайно лошото време за месец юни във Великобритания не е
Коментари Харесай

Стихии: Наводнения, транспортен хаос и „опасност за живота“ във Великобритания

Необичайно неприятното време за месец юни във Англия не е нещо, което да пренебрегнем с лека ръка, предизвестяват синоптици, представени от „ Метро “. Ниските температури, мощните дъждове и ветрове, доведоха до издаване на жълт код за „ рисково за живота “ време.

Полицията в Кент прикани хората да заобикалят пътуването с изключение на, в случай че не е безусловно неотложно поради тежките наводнения. Именно придошлата вода докара до затварянето на сектори от М25. Снимки в обществените мрежи от сутринта демонстрират заседнали във водата транспортни средства в Лондон и югоизточна Англия, а някои пътища са изцяло непроходими поради проливните дъждове. Вчера бяха наводнени и релсовите линии към Regent's Park, което докара до краткотрайно затваряне на станцията.

Задръстванията, закъсненията на градския превоз и спирания на електрозахранването са най-честите проблеми, пред които ще се изправят британците и през днешния ден. На места количеството паднал дъжд ще доближи до 100 л./кв.м, за Лондон прогнозите са за сред 50-60 л./кв.м

Лошото време ще продължи до края на седмицата, като от „ Мет Офис “ предизвестяват, че през идващите 6 часа се чака нова порция гръмотевични стихии. Възможни са евентуални наводнения и в елементи от южен Лондон, Нотингамшир, Уилтшир и Девън, написа "Новини Лондон ".

Гражданите са призовани да бъдат изключително деликатни на пътя.













Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР