Необходимите 20 000 лева за лечението на д-р Ирена Иванова,

...
Необходимите 20 000 лева за лечението на д-р Ирена Иванова,
Коментари Харесай

20 000 лева са събрани за лечението на лекарката, паднала от 7-мия етаж

Необходимите 20 000 лв. за лекуването на доктор Ирена Иванова, която на 20 юли падна от 7-ия етаж на жилищен блок в столичния жк " Люлин ", към този момент са събрани.

35-годишната жена бе настанена в Централната реанимация в „ Пирогов “, където лекарите все още се борят за живота й. Инцидентът с доктор Иванова провокира вълна от съпричастност освен в обществените мрежи. Десетки хора - познати и непознати, дариха кръв, с цел да я спасят, написа Dir.bg.

Последните изчезнали средства за лекуването й пък бяха дарени от Асоциацията на университетските лечебни заведения, чиито членове взеха решение да преведат по сметката на Фондация „ Направи положително – Александровска “ 3000 лв., както и от Сдружението на работещите в Спешна помощ, което оказа помощ с 1000 лв.. Преди това 5000 лв. преведоха и от Столичната лекарска гилдия.

Сега на доктор Иванова й предстоят голям брой интервенции на таза и крайниците, като събраните средства са за медицински консумативи, които не се поемат от здравната каса. Колегите й от незабавното поделение на Александровска болница обаче са сигурни, че тя ще се оправи и я чакат на работа, с цел да се борят дружно за спасяването на други животи, както са го правили единствено до преди месец.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР