Немски журналист разкритикува Меркел за "излишна дружелюбност" към Путин и

...
Немски журналист разкритикува Меркел за "излишна дружелюбност" към Путин и
Коментари Харесай

Немски журналист разкритикува Меркел за "излишна дружелюбност" към Путин и Ердоган

Немски публицист разкритикува Меркел за "излишна дружелюбност" към Путин и Ердоган
Журналист от немския таблоид "Билд" насочи рецензии към канцлера Ангела Меркел поради "излишната дружелюбност", която съгласно него тя е показала към президентите на Руската федерация Владимир Путин и на Турция Реджеб Таип Ердоган по време на четиристранната среща на върха, която се организира в Истанбул.

Реакцията на Джулиан Репке беше предизвикана от фотография от срещата, на която Меркел държи за ръка държавните глави на Русия и Турция по едно и също време. Журналистът съществено задава въпроса дали канцлерът на Федералната република въобще има право да показва сходно отзивчиво отношение към такива "авторитарни" водачи.

Според "Билд" срещата не е донесла никакви съответни резултати, а взаимната фотография е провокирала стихия от възмущение измежду немските политици.

БГНЕС напомня, че на 27 октомври в Истанбул се организираха четиристранни договаряния за Сирия. В тях присъединяване взеха президентите на Русия, Франция и Турция Владимир Путин, Емануел Макрон, Реджеб Таип Ердоган, както и канцлера на Германия Ангела Меркел. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР