Нелеп инцидент е преживял емблематичният водещ на кулинарното предаване Бързо,

...
Нелеп инцидент е преживял емблематичният водещ на кулинарното предаване Бързо,
Коментари Харесай

Ути Бъчваров отправил тежки закани към спешни медици

Нелеп случай е претърпял емблематичният водещ на кулинарното предаване " Бързо, елементарно, вкусно " на БНТ1 Ути Бъчваров, научи " Уикенд ". По време на забава с другари в Родопите, той срязал с доста изострен нож едната си ръка по нехайство. Въпреки това стиснал зъби, привързал раната с налични бинтове и материали, и траял вечерта си.

Ден по-късно видял че раната не зараства и тръгнал да търси помощ от медицинските експерти в София. Така попаднал пред незабавния кабинет на " Пирогов ", където било фрашкано с пациенти, претърпели какви ли не произшествия. Майсторът на черпака бил извънредно раздразнителен, че обслужването не ставало стремително. Той пристъпвал от крайник на крайник и като видял, че преди него има към 20 души, решил да се употребява от привилегията на известно телевизионно лице, описват пациенти.

Ути почукал на врата на незабавния кабинет, а когато му отворили, останал сюрпризиран, че го карат да чака реда си. Настоял да го одобряват незабавно. Дежурният екип отказал с обяснението, че всички преди него са с проблеми, не по-малки от неговия. Вбесен, Бъчваров се заканил, че ще потърси сметка на медиците. Въпреки това ядосано изчакал реда си. Когато лекарите го закърпили, Ути побързал да си тръгне, като преди този момент не не запомнил да запише имената на дежурните. Ходейки по коридора, той фучал, че не може да търпи такова " безсрамие ", тъй като въпреки всичко е Ути Бъчваров, познато лице от екрана, а не елементарен човечец.

Ден по-късно били пуснати тъжби против докторите, закърпили раната му, до началниците на " Пирогов ". В тях водещият упорствал да бъдат осъдени, тъй като го оставили да чака в коридора дружно с други потърпевши, без да го обслужат с приоритет.

Свидетели на срамната преживелица били и пациенти, всички до един разпознали Ути от дребния екран. Те недоумявали за какво през минута-две върви да тропа на вратата, с цел да бъде признат. Водещият показал яд и нервите му очевидно били опънати до дъно. Никой не поискал да го пусне напред, тъй като и останалите чакащи се превивали от разнообразни типове болки. Болните се застъпили за лекарите и даже били удовлетворени, че към ВИП персоната са се отнесли като с редови жител.

Инцидентът Ути претърпял няколко дни преди рождения си ден – 1 март. В " Пирогов " обяснил, че се е срязал по нехайство, до момента в който е провел кулинарно угощение в Родопите.

Медиците също били учудени от сприхавостта на Бъчваров и желанието да пререди другите. Справка в регистрите на Центъра за незабавна помощ показвала, че преди 2 години, отново в дните към рождения си ден водещият е бил кърпен в " Пирогов ". Тогава раните били в региона на главата. Ути провел охолно празненство във връзка 50-годишнината си. В разгара на танците решил да се качи на маса и да се повесели. За страдание паднал, а приятелите му го закарали в " Пирогов ".

" Ние не знаем какъв е казусът на Ути, само че за нас той е човек като всеки различен. В незабавното постоянно е натоварено. Карат потърпевши от цялата страна и не връщаме никого. Малцина си разрешават да тропат на вратата, до момента в който лекарите работят. Правят го най-вече хора от малцинствата, тъй като те си мислят, че са над другите. Движат се на тумби и даже упорстват да гледат по какъв начин лекарят лекува близък им. Ути се опита да мине незабавно, само че не се получи. Състоянието му не беше животозастрашаващо, по тази причина можеше търпеливо да си изчака реда. Тогава стартира да върти очи, да се нервира и да приказва под носа си. Беше самичък. Познаваме го най-вече от тв приемника и мислехме, че е добродушен и непретенциозен човек. Оказа се, че сме сбъркали. На живо показва пренебрежителност. Това, което видяхме – демонстрацията на пренебрежение към лекарите, и към чакащите за банкет, тотално трансформира мнението за Ути. Нека си е ловджия, риболовец, безгрижник и купонджия, дано пие и пее колкото си желае, само че да бъде и най-малко малко хуманен ", разясняват очевидци на случая.

Ути Бъчваров от години волно или несъзнателно да попада в разнообразни завършения. Преди петилетка топ готвачът счупи ръка по време на подготовки за присъединяване си в " Денсинг старс ". С партньорката си Елена трябвало да " завъртят " прочувствена самба. Ути я изпуска при поддръжка, с цел да не я остави да падне и да счупи врата си, я хваща с дясната ръка. Двамата чуват звука от счупена кост. Бъчваров е заставен да приключи присъединяване си, само че вратът на дамата е избавен.

Знае се, че кулинарят има и уплаха от затворени пространства. Като дете се заклещил в пещера, тъй като бил много пухкавичък. Наложило се другите деца да го избавят. След като видели, че с подръпване на другите крака нямало по какъв начин да стане, го намазали щедро с веро. Така животът и здравето му били избавени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР