Нека музиката бъде с вас!Като начало, още тази вечер с

...
Нека музиката бъде с вас!Като начало, още тази вечер с
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Уестсайдска история“ гостува на Master of Art

Нека музиката бъде с вас!

Като начало, още довечера с концерта под диригенството на Дарил Анг - Магията на Бетовен. В зала България ще излезе и виртуозът на клавишите Георги Черкин.

„ Ленард Бърнстейн - разграниченият талант ”. Филмът от програмата на Master of Art изрисува цялостната картина на разностранните гении на композитора.

„ Уестсайдска история ” е черешката на тортата, само че компанията е много разнообразна. Затова и филмът се впуска в не толкоз познатите композиции на Бърнстейн. Във фокуса са неговата Меса, мюзикълът „ Пенсилвания Авеню 1600 ” и операта „ Тихо място ”. Камерата улавя нюансите в другите му функции - на композитор и диригент, с салдото сред триумфите и неуспехите, сред политическия ред и личните му възгледи.

„ Фантомът на операта ” скоро ще слезе от сцената на Музикалния спектакъл. Не пропускайте последните спектакли от през днешния ден до неделя. Поради огромния интерес от театъра съумяха да издействат спомагателни дати, само че не щеш ли финалът идва - 14 април.

Нели Петкова с премиера на нов клип, ще го показа и оттатък океана.

„ BODY “ е взаимен сингъл на Нели Петкова с американския продуцент Дейвид Харис. Записват песента в Ню Йорк, а видеото е снимано в София, под режисурата на Люси Иларионов. След премиерата на българска сцена, певицата ще показа „ BODY “ и в Чикаго, на 20 април. В програмата е присъединила и национални песни в актуален аранжимент.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР