Нежността на жената е това, което всеки мъж търси в

...
Нежността на жената е това, което всеки мъж търси в
Коментари Харесай

Това е тайното качество на жената, което подлудява мъжете

Нежността на дамата е това, което всеки мъж търси в живота. Грижата, вниманието и прочувственият контакт са основите на нежната връзка.
Нежността на дамата е изумително възприятие, несравнимо с всяка друга прочувствена демонстрация на човек. Тя е друга към обичан мъж, към дете, към животно. Жената е прочувствена по природа и нежността се смята за едно от основните й качества.

Женската деликатност: нейната мощ и уязвимост
Ние идентифицираме нежността с проявата на обич. Топлината и интимността са незаменими спътници на нежността във връзката.
Ако казусът не е подобен, сходно взаимоотношение сред хората може да се назова с изцяло разнообразни думи: партньорство, контакт, връзка.
Но в случай че нежността е несъответствуваща във офиса или във връзка с непознати хора, тогава нашето най-съкровено Аз, което разкриваме вкъщи при затворени порти, изпитва остра потребност от топлота, грижа и любов.
Нежността е естествено качество на дамата, нейното оръжие и нейната трогателна уязвимост.
Ако мъжът може да „ откри ключа “ към женското сърце, тогава неговата годеница ще му даде такава деликатност и обич, че поради нея той безусловно ще желае да реалокира планини.
Естественият израз на нежността на дамата е нейната усмивка, която има многостранно обръщение. Това е общително отношение, почитание и другарска поддръжка и, несъмнено, обич и деликатност.
Нежното отношение е тип камертон на любовта. Ако дамата обича някого, не е нужно да поставя старания, с цел да бъде привързана, всичко се случва интуитивно. Когато няма същински усеща, нежността може да бъде „ изиграна “, само че не изкуствено провокирана.
Ако дамата няма естествено нежно държание, в случай че й е мъчно да демонстрира усеща, има смисъл да разбере за какво се случва това.
Случва се нежността да отстъпи на назад във времето заради фамилни спорове. Или момичето е възпитавано по подобен метод, че да не е научено да бъде нежна. Хората, които са претърпели липса на обвързаност в детството, стартират да построяват взаимоотношения по същия модел.
Изключително мъчно е да бъдеш гальовен и грижлив, в случай че в този миг нещо те тормози, в случай че си нервиран, сърдит.
Първата стъпка е да се научите по какъв начин да се отървете от негативизма. Универсален метод за справяне с отрицателните страсти е да се абстрахирате от проблемите и да преминете към това, което ви прави щастливи и приятни.
Забележете какъв брой постоянно денем сте били нежни? Не остроумна, радостна, ефикасна, проведена, а просто нежна жена? Колко постоянно изразявате любов към брачна половинка, половинката, детето, членовете на фамилията?
Днес дамите обръщат доста внимание на работата и решаването на житейски проблеми. И нежността се трансформира в същинска необичайност.
Някой е талантлив с дара на деликатност в по-голяма степен, някой - в по-малка степен, само че във всеки от нас има запаси от това възприятие. Човек може на пръв взор да наподобява въздържан и леден, само че в душата си той е да е в положение откровено да обича и да се грижи за скъпите за него хора.
Потърсете причина за любов. Това може да бъде всяко, най-незначително деяние от страна на обичания човек. Винаги, когато демонстрира даже нищожни грижи за вас, благодарете му с целувка, блага дума. Говорете сладки думи.
Забележете по какъв начин двамата се държите на улицата между тях. Опитайте се да се хванете за ръка, а не на разположение. Хората, които се държат за ръце, са по-близки, имат здрава връзка сред тях.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР