Неизвестно бяло вещество е открито около мястото на катастрофата с

...
Неизвестно бяло вещество е открито около мястото на катастрофата с
Коментари Харесай

Паника! Странен бял прах до разбил се самолет с боеприпаси край Кавала

Неизвестно бяло вещество е намерено към мястото на злополуката с боен аероплан с муниции край Кавала, станала късно нощес. То провокира безпокойствие и следва да се откри произходът му. Специална рота за ядрено-биологична отбрана от Атина пътува към мястото на случая, оповестява Prototema.gr, написа " Марица ".

Ан-12 излетя от Ниш към Йордания, само че падна малко преди 23 часа до курортния гръцки град, а целият 8-членен екипаж почина. Мястото на злополуката е в селскостопанския регион сред селата Палеохори и Антифилипи. До идването на 14-членния специфичен екип на никой не е разрешено да влиза в зоната на случая. Пожарникари оповестяват, че към отломките на самолета има " високо пиротермично натоварване ".

" Господ да ни пази селото ", молят се поданици на Палеохори.

Властите обмислят да вдигнат дрон, който да огледа терена, където машината се разруши с 12-тона муниции и провокира огнено сияние нощес.

Оперативният координатор на противопожарната работа на Централна Македония и Тракия генерал-лейтенант Мариос Апостолидис заяви, че огромната интервенция е почнала тази заран към 6 часа.

В региона е прекратено елекрозахранването и водоподаването.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР