Големият победител в Като две капки вода Влади Зомбори дълго

...
Големият победител в Като две капки вода Влади Зомбори дълго
Коментари Харесай

След триумфа в Капките: Зомбори взе голямо решение

Големият победител в " Като две капки вода " Влади Зомбори дълго още ще бъде под влияние на страстта и вълнението от финала на шоуто за фалшификати, което може да се каже, че прекатурна живота му, най-много кариерата.

" Никога не дръзвам да бъда безапелационен, само че сигурно ще ми би трябвало помощта на можещи хора, тъй като правенето на музика не е самотно занимание ", призна, евентуално изненадващо за мнозина той, часове, откакто стана ясно, че е огромният победител. 

На въпрос дали ще продължи да се занимава с музика в предаването " На кафе ", актьорът показа какво е възприятието, като 11 000 фенове скандират името му.

" Омекнаха ми краката. Такова неспокойствие не си припомням да е имало. Може би единствено раждането на детето ми. Шоуто от нищо не ме е лишило. Това беше един трамплин за мен към вярната посока ", заяви Зомбори.

И добави: " Не съм предполагал, че ще печеля сезона. Изключително признателен съм, най-много на хората, които ме подкрепяха безусловно от самото начало. На Бог, на фамилията ми и на мен самия, че съумях да устоя на това да изкарам нещата до края по допустимо най-хубавия метод. "

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР