Недостигът на витамин D може да е по-вреден, отколкото предполагате.

...
Недостигът на витамин D може да е по-вреден, отколкото предполагате.
Коментари Харесай

Проверете! Страдате ли от недостиг на витамин D

Недостигът на витамин D може да е по-вреден, в сравнение с допускате. Вижте по какъв начин да разберете дали страдате от недостиг на витамин D и по какъв начин да поправите казуса.

Недостигът на витамин D е нещо, от което мнозина страдат. Има едно „ НО! “. Често признаците на този недостиг се бъркат с нещо друго . Ако имате подозрения, не се колебайте да си пуснете кръвни проучвания и да ревизирате равнищата. Защото казусът с дефицит на  витамин D е елементарно и бързо решим – просто стартирате да приемате хранителна добавка. Само след седмица-две ще се почувствате доста по-добре.

 
Най-сигурният знак, че страдате от недостиг на витамин D
Дефицитът на  витамин D има редица признаци. Но най-сигурните от тях са общата изнемощялост и отмалялост. Болката и общото чувство за неразположение постоянно са свързани с умората. Тези признаци, дружно с други признаци на недостиг на (напр. неприятно въодушевление или постоянно боледуване) могат да се прибавят - изключително през зимата, когато всички са леко потиснати и като че ли без въодушевление.

Да, има доста аргументи за отмалялост. Може би не си лягате в точния момент, може би сте претрупани и свръхстресирани. Но може би просто страдате от дефицит на витамин D.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР