От понеделник влизат в сила нови промени в организацията на

...
От понеделник влизат в сила нови промени в организацията на
Коментари Харесай

БДЖ промени разписанието на влаковете през гара София Север

От понеделник влизат в действие нови промени в организацията на железопътния трафик през гара София Север , оповестиха от БДЖ. Тези промени са ориентирани към оптимизация на трафика и възстановяване услугите за пасажерите след последните реконструкции и модернизации в региона.

Основни промени в разписанието :

Бърз трен №2663 /София Север-Плевен/ – отпътува в 18:35 ч. от Централна гара София с електрическа мотриса, идва в Плевен в 22:00 ч.

Бърз трен №7620 /София Север-Видин/ – пътува единствено от Мездра до Видин. Пътниците могат да употребяват трен №2611 от София Север до Мездра, който потегля в 07:06 ч., с цел да продължат към Видин.

Бърз трен №7631 /Лом-София Север/ – влакът ще се движи до Мездра, където пасажерите могат да преминат на трен №2640 за София, тръгващ от Мездра в 07:45 ч.

Пътнически трен №20130 /Плевен-Враца/ – влакът ще се движи до Мездра, с опция пасажерите за Враца да се трансферират на трен №70228, който отпътува в 13:15 ч. и идва в Враца в 13:33 ч.

За повече информация пасажерите могат да посетят осведомителните гишета на всяка гара , да се обадят на националния информативен телефон на БДЖ (02/931 11 11) или да посетят формалния уеб страница на сдружението на адрес www.bdz.bg.

Подобренията целят да дават по-бърз и благонадежден превоз за всички пасажери, пътуващи през столицата и близките райони.

Реорганизация на придвижването на влаковете в София поради поправки и закъснения

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР