Недоспала, смазана и една държаща се от умора е най-горещата

...
Недоспала, смазана и една държаща се от умора е най-горещата
Коментари Харесай

Най-горещата учителка Силвия Зубева смазана заради бебето

Недоспала, смазана и една държаща се от отмалялост е най-горещата учителка в България–Силвия Зубева. Съпругата на волейболиста Тодор Скримов роди дъщеричка на първи август и към този момент се сблъсква с компликациите на майчинството, научи HotArena.

„ Смачкахме се от недоспиване. Чувствам се извънредно ”, споделя красивата майка. Липсата на сън извънредно тежи на смуглата даскалка, която от раждането насам няма и нощ покой.

Явно първите месеци с щерка й няма да са по никакъв начин лесни.

Зубева е принудена сама да се грижи за дребната Ася, защото Скримов се готви интензивно за Европейското състезание в Полша, което е единствено след 2 дни. Той и екипът му отпътуваха за Краков, където ще мерят сили против Русия, Словения и Испания.

Зубева е повече от щастлива дружно с щерка си, само че признава, че мъжът й и липсва. „ Щастието за мен е бебешки мирис ”, изповядва се хубавицата по този мотив.

Майчинството очевидно я е настроило на поетична вълна, защото тя не крие, че обожава щерка си. „ Късче обич, добре си пристигнало. Гледай в очите ми–казвам се мама.

Знаеш ли в нощите с какъв брой блян дрешките твои приглаждах многократно. Ти си светлото пламъче, бяла вяра. За любовта ми трудности няма ”, написа още тя.

Въпреки че е изцяло сама с невръстното си бебе, Зубева е намерила мощна опора в лицето на майка си, която е здравна сестра в болница „ Св. Анна ” и сполучливо я анулира в грижите за бебето.

Иначе дребната Ася проплака в „ Майчин дом ” в София, а учителката се довери на екипа на доктор Веселин Дяволов. Зубева и Скримов са дружно повече от година, само че едвам при започване на юли тази година подписаха брак.

Двамата упорстваха за женитба, преди да се роди детето и са доста щастливи, че станаха родители.

Подробности за венчавката не са известни, само че Силвия е уверена, че това е мъжът на живота й и желае да бъде с него вечно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР