Небезизвестната бивша футболна националка на САЩ Хоуп Соло направи шокиращо

...
Небезизвестната бивша футболна националка на САЩ Хоуп Соло направи шокиращо
Коментари Харесай

Скандална вратарка: Сеп Блатер ми стисна з****ка

Небезизвестната някогашна футболна националка на Съединени американски щати Хоуп Соло направи шокиращо разобличаване по отношение на предходния президент на ФИФА – Сеп Блатер. Американската вратарка съобщи, че отстранения от футбола швейцарец е упражнил полово посягане върху нея по време на церемонията по връчването на Златната топка за 2013 година.

Принципи: Съединени американски щати изхвърли суперзвездата Соло поради рецензии

Тогава двукратната олимпийска шампионка излезе на сцената, с цел да разгласи сънародничката си Аби Уамбак като най-хубавата футболистка за въпросната година. Съвсем внезапно 36-годишната Соло направи разкритието пред португалското издание „ Експресо”. Това се случи когато от медията помолиха вратарката да разяснява наболялата тематика със половия тормоз в спорта.

Ето по какъв начин наподобява въпросната част от диалога:

- Смяташ ли, че сме стигнали до точката, в която обществото ще промени гледището си към тези проблеми? Вярваш ли, че кутията на Пандора е била отворена? Всички знаят, че тези неща са се случвали години наред в модата, в спорта, в бизнеса, само че никой не е приказвал.

- Мен Сеп Блатер ме хвана за з****ка.

- Прощавай?

- Нали знаете кой е Сеп Блатер?

- Разбира се.

- Окей. Сеп Блатер ме хвана за з****ка. (Обръща се към своя ПР помощник, Мелинда Травис) Мога да приказвам за това, нали? Случи се по време на церемонията за връчване на „ Златната топка” преди година (всъщност точната дата е 13 януари 2014 година – б.р.) тъкмо преди да изляза на сцената… Тогава се считаше за нещо обикновено.

Хоуп Соло може да бъде съдена за домашно принуждение

Вестник „ Гардиън” незабавно потърси Блатер за коментар, а по-късно някогашният властник на ФИФА назова обвиняванията на Соло „ нелепи” в особено послание.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР