Не знам защо ни замесват с Путин, войната и всички

...
Не знам защо ни замесват с Путин, войната и всички
Коментари Харесай

Мрежата ври! Скандалът с Катя и Здравко от Ритон се разгар...

" Не знам за какво ни замесват с Путин, войната и всички ужасии. Ние сме актьори, не се занимаваме с политика. Разбира се, че като естествени хора не поддържаме войната, само че е безумно да ни вкарват в сходни спекулации на тематика Путин и политиката му ", сподели пред " България Днес " Катя от дует " Ритон " малко откакто в обществените мрежи се развихри същински скандал във връзка идния им концерт в зала 1 на НДК.

Противници на протичащото се в Украйна се заканиха да попречват присъединяване на концерта на родения в България съветски артист Филип Киркоров, който не крие поддръжката си за съветския президент Владимир Путин. Протестите против допускането на Киркоров в НДК започнаха да се провеждат, откакто по Българска национална телевизия бяха излъчени реклами за концертната демонстрация. На визитките артистът анонсира 45-годишния празник на дуета.

" Това, че Филип Киркоров е направил анонс на концерта, не значи, че ще взе участие. Филип няма да пее в НДК. Той е наш другар и постоянно ще бъде по този начин, по тази причина е обикновено по някакъв метод да бъде част от този наш празник. Ние в никакъв случай няма да се откажем или отречем от Киркоров без значение какво се случва в Русия. Обидно е на прага на нашия концерт да ни замесват в сходни интриги ", споделя още Катя.

Според нея в никакъв случай не е имало публично известие от тях, че Киркоров ще посети България и ще взе участие в концерта им в НДК. Затова и артиста го няма в формалния афиш. Всичките спекулации са произлезли само от анонса за концерта, излъчен по Българска национална телевизия.

" Артистът Филип Киркоров е част от нас и творчеството ни. Но това по какъв начин ще го замерят на наш концерт е неуместно, просто тъй като той няма да бъде там. Някой се е измислил конспирация, в случай че ние в никакъв случай не сме разгласявали сходно негово присъединяване ", прецизира Катя.

Реакцията в обществените мрежи след излъчването на клиповете по Българска национална телевизия обаче е светкавична. Различни музиканти и актьори се изрекоха какъв брой неприемливо е идване на Киркоров в България в сходен миг и присъединяване му културно събитие. Причината е, че артистът минава за непосредствен на Путин и утвърждава политиката му.
" Принципно е непоносимо да се канят всякакви другари на Владимир Путин, което също е национално изменничество ", пръв се изрече Васко Кръпката.

Само за часове обществените мрежи прегряха от мнения, ориентирани против Киркоров. Бяха препоръчани разнообразни хрумвания за пропадане на концерта, в които се разисква обсада на входовете на НДК, изкупуване на билетите и офанзива по сцената с яйца и домати.

Катя и Здравко не прецизират дали в миналото е имало концепция Киркоров да гостува на концерта им и след това са трансформирали решението си. Певецът с двойно поданство е непосредствен на дуета от началото на кариерата им, въпреки няколко години да бяха в доста неприятни връзки. В основата на абсурда се оказа Кичка Бодурова. По време на именитото присъединяване за звездите във " ВИП брат " Катя и Здравко споделиха, че Кичка лъже за присъединяване си в известния хотел " Сизър палас " в Лас Вегас и тя в никакъв случай не е пяла там. По време на изявление обаче Киркоров загатва, че е посещавал въпросния концерт на Бодурова. Ритонците се наскърбяват на своя другар, че не ги е подкрепил в обществения спор, и с години даже не му подвигат телефона. След това се сдобриха.

" Не бяхме скарани, нищо не се случи, само че когато шоуто отива в живота, ние си играем функциите. Когато вие играхте ролята на " ВИП брат ", аз дадох едно изявление и не се показах вярно. Обидихме се един на различен и по този начин не си говорихме четири години до този миг ", обясни Киркоров недоразумението и се извини на дуета преди година. От тогава Катя, Здравко и Филип постоянно се виждат, а през лятото звездата им гостува в България.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР