Не знам какво пише в папката, която проф. Габровски ще

...
Не знам какво пише в папката, която проф. Габровски ще
Коментари Харесай

Радомир Чолаков: Не знам какво пише в папката на проф. Габровски, но знам, че ще има само имена на експерти

Не знам какво написа в досието, която проф. Габровски ще даде на президента, само че в нея ще има единствено имена на специалисти - положителни хора, умни, сполучливи - хора, за които мъчно някой би споделил " този не става ", съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Радомир Чолаков в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия. 
 
Нека да оставим нашите сътрудници особено от Българска социалистическа партия и " Демократична България " да преценят в идващите часове желаят ли да постъпят отговорно или ще не престават да са заложници на " Продължаваме Промяната ", Движение за права и свободи са споделили, че ще поддържат държавното управление на проф. Габровски ", добави Радомир Чолаков.
 
Според него неприлично и подло е държанието на тези, които споделят, че ГЕРБ пазари сега хора за държавно управление на проф. Николай Габровски.
" Ситуацията е такава че българското общество няма да елементарни на политиците, в случай че не са виновни. Едно държавно управление не би трябвало да бъде избирано с концепцията че ще бъде свалено след 6 месеца. Задачите са доста тежки, тъй че не трябва да слагаме времеви небосвод. Политическите сили сме длъжни да оказваме помощ за това ", изясни Чолаков. 
 
Първият изразител на омразата съгласно него е била Мая Манолова, след това Има Такъв Народ - обединения, чиято идеология е стъпила върху ненавист и див популизъм.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР