Не за първи път Меган Маркъл бяга от правилата на

...
Не за първи път Меган Маркъл бяга от правилата на
Коментари Харесай

Пак извън протокола: Меган мисли за домашно раждане

Не за първи път Меган Маркъл бяга от разпоредбите на кралския протокол. Очаква се бременната херцогиня на Съсекс да роди напролет.

Някогашната актриса и звезда от сериала „ Костюмари “ размишлява над разновидността за домашно раждане, макар заръките на лекарите, оповестява Vanity Fair.

Изданието се базира на източник, доближен до кралското семейство. По думите му, Меган желала да се отличи от другите дами в фамилията. Сега тя и брачният партньор ѝ избират опция на лондонската болница „ Сейнт Мери “, където са раждали принцеса Даяна и Кейт Мидълтън.

Една от опциите е да роди в резиденцията в Уиндзор, където се местят да живеят с Хари. По традиция, няколко часа след раждането новата майка е длъжна да излезе на улицата, с цел да може британците да приветстват бебето. Но в случай че Маркъл избере домашното раждане сигурно ще наруши разпоредбите в кралското семейство.

През септември по време на формалните изяви на Меган и Хари, херцогинята нееднократно не съблюдава протокола. Сред едно от най-обсъжданите ѝ „ провинения “ бе, когато излезе от автомобил и сама затвори вратата след себе си.

Източник: tialoto.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР