Не вярвам да се стигне до фалит на Левски. Ситуацията

...
Не вярвам да се стигне до фалит на Левски. Ситуацията
Коментари Харесай

Баждеков: Не вярвам Левски да стигне до фалит

" Не имам вяра да се стигне до банкрут на Левски. Ситуацията в клуба и различен път е била тежка, само че сме намирали разновидности за излаз ". Това съобщи в изявление за " Хоризонт " Константин Баждеков. Той беше 18 години изпълнителен шеф на Левски и отговаряше за финансовите каузи в клуба.

" В момента съблюдавам предписанията на националния действен щаб и си заставам в къщи. Иначе проследявам това, което се случва в Левски. За 18 години в управата на Левски съм имал доста хубави, само че и доста тежки мигове. Дали с резултати от мачове или обстановки, свързани със собствеността. В момента Левски е в доста тежка обстановка, само че аз съм оптимист. Зад сините има страхотна аудитория, която по всякакъв начин се опита да оказва помощ, даже и в дните, в които няма мачове. И в предходните години е имало интервали, в които не сме взимали заплати по няколко месеца. Имало е апели за понижаване на заплати и това е било признато добре от всички в клуба, даже и от футболистите. За страдание това е вероятността, да се отиде към рестриктивни ограничения по отношение на бюджета. За страдание няма да е единствено в Левски, в България, само че и в света го има към този момент. Имали сме сложни моменти и то най-много с лицензирането на клуба. Заради високите условия за финансовия феърплей, само че за наслада успяхме. У нас се взимат ограничения от страна на държавното управление да се подкрепят хората и компаниите.

Мисля, че в тази обстановка и приходната организация да прояви схващане, в случай че управлението на Левски реши да предприеме отсрочване на заплащанията. Заради тази пандемия в този момент в света не могат да се вършат прогнози. В Левски има опитни хора, които се надявам да създадат нужните ограничения за стабилизирането на клуба. Колкото и да е мъчно в този момент, нямам доверие да се стигне до банкрут на Левски. Има доста, доста хора, които ще оказват помощ. Левски е марка, към която постоянно ще има интерес ", сподели Константин Баждеков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР