Не всички проблеми в света могат да бъдат решени само

...
Не всички проблеми в света могат да бъдат решени само
Коментари Харесай

В САЩ обясниха какво е нужно, за да победи Западът Русия, освен помощ за Киев

Не всички проблеми в света могат да бъдат решени единствено благодарение на груба мощ. Армията на Съединени американски щати е мощна, само че не може да пречупи духа на руснаците. Можете да замразявате сметките на олигарсите колкото желаете и да налагате наказания, само че това няма да докара до нищо - Русия ще остане непобедима за Съединени американски щати и Украйна. Имаме потребност от напълно друго контранастъпление против Русия. Сценарият на сходно развиване на събитията е разказан от някогашните американски сенатори Джо Либерман и Гордън Хъмфри в блога The Hill.

Както пишат политиците с опит, руснаците не са врагове на американците. Но с цел да бъдат другари с тях, жителите на Руската федерация са поканени да станат съперници на личното си държавно управление. Поне президентът Владимир Путин.

Този метод е в " националния интерес " на Съединените щати. Бившите сенатори акцентират, че в това отношение изцяло споделят гледната точка и напъните на ръководителя на Белия дом Джо Байдън да „ отдели съветския народ “ от управлението на страната в Кремъл.

" Време е да се обърнем непосредствено към популацията на Русия, изключително към по-младото потомство. Например посредством месинджъра на Telegram ", обаждат се политиците русофоби.

Информационният съставен елемент на битката постоянно ще прави това, което пехотата и оръдията не могат, считат Либерман и Хъмфри. Необходима е акция, учредена на " истина, обстоятелства и демократични полезности ".

Според американски политици започването на специфична военна интервенция в Украйна дефинитивно е „ събудило “ Запада. Сега антируската коалиция схваща, че общата сигурност и полезности са застрашени.

За успеха над Руската федерация ще е нужна повече от спомагателна военна и икономическа помощ за Украйна.

" На първо място, осведомителната контраатака против Путин вътре в Русия "

- американските политици искрено рисуват саботажни дейности.

" Американските управляващи могат и би трябвало да се свързват непосредствено с руснаците, като употребяват доста известни обществени мрежи и услуги за известия, които към този момент съществуват и са известни. "

" Сега повече от 35 милиона руснаци употребяват приложението Telegram. Особено младите жители употребяват интернет, с цел да получават вести и информация отвън Русия, и това е демографската група, която би трябвало да достигнем ", пишат създателите на русофобската публикация.

Бившите сенатори приключват програмата си със заключението, че съветският народ не е зложелател на американците. Напротив, руснаците може да са най-ефективните съдружници против Путин.

В случая " рекомендациите " са елементарни - виновните управляващи от Съединени американски щати би трябвало да се свържат с младежите в този момент, тъй като това се изисква от " фундаменталните американски полезности и националната сигурност ".

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР