Не всеки човек носи “сърцето си на ръкава. Още повече,

...
Не всеки човек носи “сърцето си на ръкава. Още повече,
Коментари Харесай

Как да разберете дали някой ви обича според зодията му

Не всеки човек носи “сърцето си на ръкава ”. Още повече, когато става дума за представителите на мощния пол. Но в случай че се чудите дали сътрудникът ви е в действителност влюбен във вас, ето по какъв начин да разберете съгласно зодията му.
Овен
Овенът желае да бъде най-хубавия ви другар и в действителност се вълнува, когато сте в близост. Когато са влюбени, тези мъже задават доста въпроси и не се опасяват да вършат първия ход. Влюбеният Овен е доста грижлив, само че доста натоварен ухажор.
Телец
Телците погребват възприятията си, колкото по-силни стават. не е изключено да ви подложат на няколко тествания, преди да се доверят. Тези господа ще създадат всичко допустимо да ви ухажват, преди да изразят по какъв начин се усещат непосредствено.
 
Близнаци
Те бърборят непрекъснато и незабавно се привързват (дори в случай че са комплицирани от това по какъв начин се усещат, постоянно ще ви кажат). Близнаците са занимателни и обичат да обичат, тъй че „ влюбването “ за тях е дълбока, същинска връзка, което ги кара да са пъклен транспарантни.
Рак
Дори когато са надълбоко заинтригувани, те са внимателни. Раците усещат всичко доста интензивно и са склонни да обмислят дълго време, преди да решат какво да вършат. Когато Ракът се грижи за вас, той ще желае да бъде вашият най-хубав другар, ухажор и почитател.
Лъв
Влюбените Лъвове са малко териториални. Мъжете от тази зодия имат огромно его и когато са влюбени желаят да ви “маркират ”. Те са харизматични както постоянно, само че и малко по малко стартират да споделят живота, който толкоз обичат.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР