Не виждам с какво ПП-ДБ могат да допринесат в един

...
Не виждам с какво ПП-ДБ могат да допринесат в един
Коментари Харесай

Делян Добрев: ПП-ДБ имат шизофренно поведение - през цялата кампания обясняваха, че сме лошите, а сега използват ГЕРБ, за да се докопат до властта

Не виждам с какво ПП-ДБ могат да допринесат в един кабинет и аз персонално не желая да ръководя с тях. Това съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев пред БНР.
 
Добрев не намира в кое тъкмо двете обединения могат да си сътрудничат и упрекна ПП-ДБ в неверни политики. Много са комплицирани, счита депутатът от ГЕРБ и се чуди по какъв начин обединението на " положителните сили " ще изясни на гласоподавателите си, че създават управническа стратегия с ГЕРБ.
 
" По време на цялата акция обясняваха, че сме неприятните и би трябвало да останем отвън властта. Сега употребяват ГЕРБ, с цел да се докопат до властта. Това е доста шизофренно държание. Не може да спечелиш 600 хиляди гласа на база на тази изразителност и по-късно да стоиш на една маса и да правиш взаимни конференции. И това в случай че не е машинация? ".
 
Според Добрев в случай че ПП-ДБ в действителност са били градивни, то тогава трябваше да търсят общ кабинет, а не да оферират Асен Василев, Кирил Петков и Рашков за министри. Депутатът от ГЕРБ разяснява и бюджет 2023 и уточни, че последните три бюджета на България са правени от Асен Василеви и той е виновен за тези дефицити.
 
Асен Василев се пробва да ни изкара пералня - да изперем неговия неуспех, посочи Добрев. Той желае ние да отхвърлим бюджета на първо четене, да кажем, че служебният кабинет е сбъркал в сметката и да го върнем да оправя кашата, т.е. да реже разноски, твърди Делян Добрев.
 
По думите му от Политическа партия са упорствали да се запише в правилника на Народно събрание, че невъзможността да се преглежда 3 месеца отритнат законопроект не важи за бюджета. Според Добрев верният метод е просто да се създадат промени сред първо и второ четене.
 
Той се надява 49-ият парламент да успее да сформира държавно управление, само че без Политическа партия. Нови избори няма да доведат до друг резултат и в случай че не се откри излаз в този момент, то и в 50-ото Народно събрание няма да може, уверен е Добрев. Трябва да се приказва с всички останали партии, само че без " Възраждане ".
 
Депутатът от ГЕРБ откровено съжалява, че Демократична България е в коалиция в Политическа партия и като че ли те не вземат участие във взимането на решенията там. Много бих се радвал, в случай че съумея да вбия чеп сред Политическа партия и Демократична България, акцентира Добрев.
 
Според него единственото общо сред тях е упоритостта им да имат кмет на София. Заради тази жадност да завладяват локалната власт в столицата, вършат противоестествени обединения. Не може да жертваш страната, с цел да имаш кмет на София, засегнат е Добрев.
 
Той съобщи, че от ГЕРБ са създали всички вероятни взаимни отстъпки и са подготвени да понесат електорална вреда, с цел да има държавно управление.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР