Не виждам кой знае какви възможности за кой знае какви

...
Не виждам кой знае какви възможности за кой знае какви
Коментари Харесай

Доц. Александър Христов: Служебното правителство е от министри с мирис на нафталин

" Не виждам кой знае какви благоприятни условия за кой знае какви внезапни ходове и за кой знае какви фрапантни промени. Факт е, че министрите имат много солидна биография с прочут аромат на нафталин ”. Така дефинира служебния кабинет доцент Александър Христов от Центъра за разбори и спешни обстановки. В ефира на " Твоят ден " на NOVA NEWS той посочи, че под нафталин има поради свързаността на министрите с политиките, биографиите и другите институции.

За журналиста Владимир Йончев  основното, което бележи кабинетът е: " Че прездиентът Радев се е опитал да го направи минимум рисков. В него няма кой знае какъв брой ярки имена. Той се е опитал да го направи като кабинет на спокойствието. Общо взето това ще е един летен августовски кабинет на едни летни избори, от които все по-малко хора се интересуват ".

Според него страната ни е в патова обстановка, изборите ще преповторят с дребна разлика последните резултати и ние ще влезем от рецесия в рецесия, като съгласно него ще бъдем въвлечени и в спора на запад от нас. 

" Всички сигнали сочат, че разпределнието на силите ще е такова, ккавото е до момента. Но да вземем поради, че е значимо по какъв начин тези сили ще се групитрат ", уточни от своя страна Христов за бъдещото Народно събрание.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР