Не сме обсъждали кабинет и ние не участваме в кабинет

...
Не сме обсъждали кабинет и ние не участваме в кабинет
Коментари Харесай

ГЕРБ, ПП и ДПС обсъждат реформи в конституцията

" Не сме обсъждали кабинет и ние не участваме в кабинет и в диалозите за кабинет. За промени в конституцията говорихме ", това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в коридорите на Народното събрание по обед през днешния ден след необявена авансово среща с представители на парламентарните групи на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

Разговорите се проведоха в стаята на Движение за права и свободи и продължиха към два часа като в тях участваха съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков и номинираният за министър председател акад. Николай Денков, претендентът за министър-председател на ГЕРБ Мария Габриел, Десислава Атанасова и Томислав Дончев, съпредседателят на Демократична България Христо Иванов. От страна на Движение за права и свободи в срещата са взели участие Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски.

" Имаме единодушие, че и всъщност, а и като реализация, промените в конституцията ще ги обсъждаме. Като бяхме потърсени за поддръжка на конституционните промени, които ние сме ги предложили преди една година и половина, само че с цел да се осъществят се изисква време и парламентарно време ", изясни Карадайъ.Той описа, че първо разискали " полето на диалози и тематиките, по които могат да си приказват ".  Лидерът на Движение за права и свободи съобщи още, че няма да пречат да се сформира кабинет, само че не разяснява по какъв начин ще гласоподават в случай че се стигне до внасянето на проектокабинет в Народното събрание с втория мандат.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР