Не се влияем от пропагандни клишета и не могат да

...
Не се влияем от пропагандни клишета и не могат да
Коментари Харесай

Костадинов: Има три варианта за правителство

„ Не се влияем от пропагандни клишета и не могат да ни уплашат репресивни натиски на властта и апаратния режим ”. Това съобщи водачът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов на конференция във връзка представянето на партията на изборите в неделя.

„ Към сегашния миг сякаш българските жители не съумяха да разрешат политическата рецесия. Не, че е невероятно да има държавно управление. Напротив. Има дори три разновидността за държавно управление. Единият от тях, след вчерашното изказване на Политическа партия, че няма да поддържат кабинет на ГЕРБ, стана малко евентуален. Той е в действителност най-логичният, тъй като двете съществени евро-атлантически обединения могат напълно умерено да основат едно държавно управление с мандати, които надвишават 130. Има втори вид обаче, който сплотява ПП-ДБ, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ. Има и трети вид на държавно управление – ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия ”, сподели водачът на „ Възраждане ”. 

В същото време Костадин Костадинов съобщи: „ Възраждане “ ще ръководи единствено със собствен кабинет. Имаме към този момент подготвен състав на Министерски съвет. Ако третият мандат бъде връчен на нас ще показа кабинет “.

Той не скри, че е желал „ Възраждане ” да има още по-висок резултат и увери, че ще се бори за това при последващи избори.

" Към сегашния миг " Възраждане " е най-голямата политическа мощ в България, тъй като другите две обединения (ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ - бел.ред.) са обединения и не може да се реши каква е поддръжката за обособените партии в тях, съобщи още Костадинов.

Целта на " Възраждане " е да стане първа политическа мощ, акцентира той. " Компромиси с правилата си, с програмата си и с задачите си няма да вършим, безапелационен беше той.
https://www.facebook.com/vazrazhdane.bg/videos/936795474133287
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР