Не се опитваме да дестабилизираме управлението. Нашата гледна точка е

...
Не се опитваме да дестабилизираме управлението. Нашата гледна точка е
Коментари Харесай

Атанас Костадинов от БСП: С Цвета Караянчева виждаме нов живот в парламента

Не се опитваме да дестабилизираме ръководството. Нашата позиция е друга. След поредност от дейности се пробват да се демонтират демократични права и е реалност подчиняването на общинската власт от обществената. Няма никакъв сюжет и скрит план. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Атанас Костадинов в предаването " Още от денят " по Българска национална телевизия.

Взехме дружно решението да не присъстваме в зала по време на съвещания, с изключение на за гласоподаване на бюджет и оставката на Главчев. Бяхме предизвестени, че това значи, че Антонио Таяни би отказал да влезе, и с всички опасности, няма да присъстваме. Но въпреки всичко от почитание ще гледаме от балкона, като с това ще покажем и противоречие с ръководството.

С Цвета Караянчева виждаме нов живот в Народното събрание и откровено се надявам да няма двоен критерий от страна на Българска социалистическа партия, сподели още той. Предстоят диалози с политически партии за вота на съмнение за това кои биха ни подкрепили, едно е несъмнено, европейското председателство не е дребен „ чадър “ за това да продължим да караме както си знаем. В момента имаме повече допирни точки с Движение за права и свободи, поради вота на съмнение, в сравнение с разлики, разкри Костадинов.

Позитивно сме настроени към Обединените патриоти, те имат идея, за какво да не търсим път към тях. Искаме да сложим точка на Прехода и неналичието на страна. Възможно е, в случай че икономическите и политическите фактори се обединят, да се откри правна дефиниция и посредством промени да изкарваме мръсните ризи за приватизацията, приключи депутатът от Българска социалистическа партия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР