Не се бойте, българи, няма да е все така –

...
Не се бойте, българи, няма да е все така –
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Не бойте се, ще става по-зле

„ Не се бойте, българи, няма да е все по този начин – и по-зле ще става ”.

Така разяснява по Нова инфлацията у нас финансовият специалист Мика Зайкова.

Експертите са безапелационни, че концепцията нае Корнелия Нинова за таван на цените на главните артикули у нас е неуместна. По думите им мярка за понижаване на Данък добавена стойност на тези артикули, както и на медикаментите, би облагодетелствала само търговците, само че не и потребителите.

Покачването на цените от ден на ден понижава покупателната дарба на семействата. Собственици на магазини пък изясняват, че сменят етикети съвсем всекидневно.

Увеличението в цените е шокиращо и за продавачите.

Уплашена от пъкъла и от бъдещето на Българска социалистическа партия, с която партия от ден на ден се разпознава Политическа партия, вицепремиерът и министър на стопанската система Корнелия Нинова инициира привикване на препоръките по стопанска система, финанси и обществена политика на обединението.

Целта на срещата е да се обсъдят растежът на цените, растящата инфлация, обедняването, усложненията пред компаниите и рисковете пред българската стопанска система.

Българска социалистическа партия щяла да предложи на съдружните сътрудници съответни решения по най-наболелите тематики.

Писмото с настояването е било изпратено до представляващите обединението сътрудници – Кирил Петков, Асен Василев, Станислав Трифонов, Христо Иванов, Атанас Атанасов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР