Не само България, Кипър и Малта, но и много други

...
Не само България, Кипър и Малта, но и много други
Коментари Харесай

Марин Марковски: Много държави дават възможност за гражданство срещу инвестиции

Не единствено България, Кипър и Малта, само че и доста други страни дават опция за поданство против вложения. Когато се вкарат пари в страната, те са витално нужни. Това съобщи в студиото на утринния блок юрист Марин Марковски във връзка отчета на Европейска комисия, съгласно който даваме " златни паспорти ", при не изключително строги условия.

„ Системата за предоставяне на поданство е обвързвана с правото на българската страна да дава българско поданство, когато обещано физическо лице дава отговор на изискванията – да не е осъждан, да няма висящи каузи на територията на България, да е със познания в региона на българския език ”, уточни адв. Марковски.

Той означи, че процедурата за даване на поданство е доста рационална, само че не е лека. Гражданин може да се стане по натурализация, когато единият от съпрузите е български жител, детето също да одобри българско поданство.

„ Не единствено България, Кипър и Малта, само че и доста други страни дават опция за поданство против вложения. Когато се вкарат пари в страната, те са витално нужни. Имаме потребност от такива пари за работни места, налози, за закупуване на държавни скъпи бумаги. Всеки лев е нужен на всеки българин, тъй като парите, които се препращат от хората, работещи в чужбина, могат да дойдат малко повече от вложенията. Няма спънка да се потърсят всевъзможни вероятни способи да се усилят парите, които влизат в България ", съобщи Марковски.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР