Не съм чула досега от някой от служебните министри Кирил

...
Не съм чула досега от някой от служебните министри Кирил
Коментари Харесай

Вицепрезидентът разграничи Борисов от ГЕРБ: Моделът за разграждане е негов, не на партията |

Не съм чула до момента от някой от служебните министри Кирил Петков и Асен Василев да каже " Аз ще върша партия ". Кой какъвто желае политически план да прави, в случай че има нужда от това. 

Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова по Българска национална телевизия. 

Не считам, че Българска социалистическа партия е неспокойна. Поддържам доста тесни контакти с хора и структури на Българска социалистическа партия и дотук не съм чула тежка паника от някакъв предполагаем нов план. Това е партия на 130 години и някакъв нов план да издърпва доста хора от Българска социалистическа партия, това е парадокс, изясни вицепрезидентът. По думите й, който мисли по този начин, не познава левите хора. 

Много неща съм видяла през годините, виждам умерено на нещата. Ясно е, че моделът на Борисов - не на политическа партия ГЕРБ, а на Борисов, не може да се разгради с магическа пръчка за един ден. 

Нямам терзания, че Българска социалистическа партия може да издигне друга кандидат-президентска двойка, сподели още Йотова. 

Дали избор 2 в 1 е най-хубавото, ще забележим на изборите. Но през вчерашния ден президентът Радев беше изрично прав - по този начин се икономисват доста старания и доста пари от бюджета. За първи ще забележим президентски и парламентарни избори - казус в най-новата история на България, добави тя. 

Тънки сметки с президента не сме правили - дали ще бъде 14 ноември, дали ще бъде 21 ноември, в последна сметка решението е на Народно събрание - дано да го напомня, първото решение беше да са президентските избори на 14 ноември. Президентът беше задоволително търпелив, даде им задоволително време, с цел да се направи актуализацията на бюджета, добави Йотова. По думите й доста от времето на депутатите е употребявано за нападки против Румен Радев. 

Влизаме в конкуренцията с настройка за непоклатимост, за честност, за секунда не изневерихме на хората за това, което им казахме през 2016 година, съобщи Йотова. Аз имам дълга политическа биография, само че считам, че постоянно би трябвало да се държим по този начин, като че ли излизаме за първи път. Не се водим по инерцията, че изглеждаме спечелили, безапелационна е Илияна Йотова. 

Дали ще има промени в идващия длъжностен кабинет - това е работа на президента, той ще направи преценката, акцентира тя. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР