(Не)очакван победител щурмува тазгодишното издание на "Евровизия" в Ротердам. Зрителите

...
(Не)очакван победител щурмува тазгодишното издание на "Евровизия" в Ротердам. Зрителите
Коментари Харесай

Италия спечели Евровизия, Виктория извън Топ 10

(Не)очакван победител щурмува тазгодишното издание на "Евровизия " в Ротердам. Зрителите отредиха рокаджиите от Maneskin и парчето им Zitti E Buoni да побеждават, до момента в който гласуването на националните журита от всички 39 страни участнички беше планувал дуел сред Джонс Тиърс от Швейцария и Барбара Прави от Франция.

След като бяха отченети точките от зрителския избор, обстановката радикално се промени и прекатурна класацията. В този ред на изненади, нашата Виктория Георгиева, от 6-о място се озова чак на 11-о с песента си Growing Up Is Getting Old. От зрителския избор, тя събра едвам 30 точки, което обаче беше похвално, имайки се поради, че страни като Англия, Германия, Испания, Нидерландия се оказаха с 0 точки.



Родната изпълнителка Виктория получи най-голяма поддръжка с по 12 точки от Молдова и Португалия. 10 точки ни дадоха от Швейцария и Финландия. Зрителите на "Евровизия " обаче оставиха 30 т и по този начин от краткотрайното 6-о място, Вики слезе на 11-а позиция. Резултатът й съответства с точките, които получиха и представителите на Гърция.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР