Не, няма да се ваксинирам. С премиера си говорим от

...
Не, няма да се ваксинирам. С премиера си говорим от
Коментари Харесай

Доц. Мангъров: Много хора ходят и в Чернобил, но не ви съветвам, защото след време може да получите рак

Не, няма да се имунизирам. С премиера си приказваме понякога и то в напълно прав текст. Той ми се обади след изказването, което направи и ще повторя същото, което му споделих преди Коледа. Няма да се имунизирам по две аргументи - имам антитела и тази ваксина за мен не е задоволително изпитана.
Това съобщи пред bTV доцент Атанас Мангъров. Повод за думите му е изказването на премиера Борисов преди дни, който подреди доцентът да бъде имунизиран обществено.

Ръководителят на Коронавирус клиниката към Инфекциозната болница уточни, че имунизацията крие доста опасности, тъй като не е минало задоволително време от кличинчите изследвания, почнали на 29 април.

" Както не можеш да станеш детски доктор или хирург за 2 месеца като изкараш десетина колоквиума, по този начин не можеш да създадеш една ваксина за 6-7 месеца ", счита Мангъров.

Доцентът съобщи, че не е генерално срещу имунизациите.

" Аз съм за имунизациите. Ваксинирал съм няколкостотин души. Но би трябвало да имаш съображение, с цел да правиш нещо такова. В случая виждате, че макар всички разкази на специалисти, подписваш осведомено единодушие и носиш отговорността. Ваксинирал съм мъже с ваксина за рак на шийката на майката. Всички, които не го вършат, не са стигнали до 33-та страница на учебника. Това е вирус, който визира както дами, по този начин и мъже. Когато идват при мен мъже за тази ваксина, те не подписват осведомено единодушие ", уточни още доцент Мангъров.

" Другите експерти не го споделят от здравната позиция. Представете си какво би станало, в случай че досега споделят, че са имунизирани към 3 милиона души с тази ваксина. Ако се получат 0.0 елементи от % автоимунни болести, които ще се получат не след 2-3 месеца, а след 4-5 години. Много хора вървят на екскурзии в Чернобил и нищо не им става, само че не ви поучавам, тъй като може след време да получите рак на еди какво си ", добави Мангъров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР