Не мога да кажа, че има белези на преврат. Това

...
Не мога да кажа, че има белези на преврат. Това
Коментари Харесай

Във Временната комисия за хакването на НАП още не мислят, че става въпрос за преврат

Не мога да кажа, че има белези на прелом. Това съобщи Красимир Ципов, ръководителят на Временната анкетна комисия, която се занимава с хакерската офанзива против Национална агенция за приходите. Ципов незабавно направи конкретизиране, че занапред има да се изслушва и прокуратурата.
" Получихме задоволително информация за генезиса на казуса ", добави депутатът от ГЕРБ
Иначе от думите на Ципов, представителите на Национална агенция за приходите, Министерство на вътрешните работи и ДАНС са показали много информация на първото съвещание на Временната парламентарна комисия. " Говоря общо, тъй като през днешния ден беше първото съвещание ", добави някогашният зам.-вътрешен министър. И увери, че ще има " нещо обществено " от активността на комисията. А идващото съвещание на краткотрайната комисия ще е най-вероятно през първата половина на септември.
Ръководителят на Национална агенция за приходите Галя Димитрова повтори думите си от по-рано през днешния ден, че финансовият министър Владислав Горанов чака от нея не оставка, а решения и дейности. Тя повтори и, че ръководителят за звеното на Национална агенция за приходите за електронна сигурност и тази на шефа на електронни системи в Национална агенция за приходите ще изоставен постовете си.
Сподели с твоите другари
Какво сподели прокуратурата по-рано през днешния ден, 31 юли, за следствието на случая с Национална агенция за приходите - припомнете си в този материал! А реакцията на един от екипа на новия " воин " в сагата вижте ТУК!
Очаквайте детайлности!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР