Не искаме двубоят с Лудогорец да бъде ръководен от Драгомир

...
Не искаме двубоят с Лудогорец да бъде ръководен от Драгомир
Коментари Харесай

Филип Филипов: Не искаме Драгомир Драганов и Радослав Гидженов на мача с Лудогорец

" Не желаеме дуелът с Лудогорец да бъде управителен от Драгомир Драганов и Радослав Гидженов, каквито информации се появиха. Не знам дали ще ни уважат желанието. И предходната година декларирахме същото за Драганов, тъй като прави неточности в наш ущърб. ", разгласи изпълнителният шеф на ЦСКА - Филип Филипов пред медиите след успеха на " армейците " с 1:0 против Славия в осминафинален мач от шампионата за Купата на България.


" Получи се противен мач, който не беше прелестен за гледане нито от нас, нито от почитателите. Задачата ни през днешния ден беше да продължим за Купата на България. Не стана по най-футболния метод и не мисля, че съдията по някакъв метод е ощетил тима на Славия “, разяснява шефът в " аления " клуб.

" Двата мача със Славия са разнообразни. Всяка неточност за Купата е равносилна на отпадане. Основното беше да продължим и да се съхраним за идващия мач. Не мисля, че Лудогорец ще изиска отсрочване на срещата. Един от техните шефове го съобщи. Ако те изискат отсрочване, ние няма какво да създадем, тъй като в правилника се споделя, че европейският участник има това право. Мисля, че мач в неделя ще има “, сподели още той.

" Аз щом отворих съдиите видях Никола Попов. Ние сме последният тим, който ще тръгне да трансформира съдии. Нямаме такива сили и взаимоотношения ", безапелационен е Филипов.

" Когато се бориш за купа и имаш огромни цели, обикновено е да се вършат неточности. В последните шампионати субективни фактори въздействат за излъчването на първенеца “, приключи изпълнителният шеф на ЦСКА ", приключи изпълнителният шеф на " алените ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР